Haberler

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu?

Güncelleme:

Gönül Dağı dizisi izlemek isteyen seyirciler, Gönül Dağı full HD bölüm izle ve Gönül Dağı tek parça izle diye araştırıyorlar. Gönül Dağı 135. bölüm full HD izleme linki! Gönül Dağı full HD bölüm izle ve Gönül Dağı 135. bölüm full HD izle konularını araştırıyor. Peki, Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Gönül Dağı 135. bölüm tek parça izle!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi seyirciden tam not almayı başardı. Gönül Dağı 135. bölüm full HD izle ve Gönül Dağı full HD bölüm izleme linkini araştıran seyirci, Gönül Dağı 135. bölüm tek parça izle ve Gönül Dağı full HD bölüm izle diye araştırıyor. Gönül Dağı full HD bölüm izle! Gönül Dağı 135. bölüm tek parça izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Detaylar haberimizdedir…

GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Amcaoğulları ayrı ayrı kendi dertleriyle uğraşırken, kasabada gelişen beklenmedik durum, onları bir araya getirir. Amcaoğulları birlikte kolları sıvamışken bu birlikteliği bozan durum ne olacaktır?

Sefer'in durumu iyice kötüleşmektedir. Son yaşadığı talihsiz olay, Zahide'nin endişelenmesine sebep olur. Sefer ve Zahide'yi bekleyen gelişme ne olacaktır? Bu sırada gözleri açılan Meryem de kasabaya gelmiştir. Rıfat ve Meryem'in ilk karşılaşmasında neler yaşanacaktır?

GÖNÜL DAĞI FULL HD BÖLÜM İZLE! (LİNK)

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

  • Berk Atan – Taner
  • Gülsim Ali İlhan – Dilek
  • Ecem Özkaya – Zahide
  • Ferdi Sancar – Dolmuşçu Sefer
  • Erdal Cindoruk – Ağıtçı Hüseyin
  • Ali Düşenkalkar – Düğüncü Muammer
  • Yavuz Sepetçi- Ciritçi Abdullah
  • Gülhan Tekin – Günşıl
  • Feyza Işık – Döndü
  • Nuri Gökaşan- Dişçi Musa
  • Cihat Süvarioğlu- Ramazan
  • Semih Ertürk- Veysel
  • Nazlı Pınar Kaya – Cemile
  • Ege Aydan- Belediye Başkanı Celal Bey,
  • Eser Eyüboğlu – Selami
  • Çiğdem Aygün – Keriman
  • Şebnem Dilligil – Halime
  • Hüseyin Sevimli – Rıfat
  • Zümre Meğreli – Hemşire Elif
  • Hazal Çağlar – Asuman
  • Ulviye Karaca- Gülsüm Öğretmen
  • Serkan Kuru - Doktor Kemal

GÖNÜL DAĞI 135. BÖLÜM FULL HD İZLE!

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu?

GÖNÜL DAĞI KONUSU NE?

Bozkırda hayallerinin peşinden koşan ve tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin hikayesi anlatılıyor. Yazdığı tüm hikayelerde bozkırı ve bu coğrafyada yaşayan insanları samimi bir dille eserlerine yansıtan Mustafa Çiftçi'nin gün yüzüne çıkmamış öykülerinden esinlenilerek ekrana uyarlandı. Bozkırın ortasında yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatıyor. Efsaneleri, gelenekleri, şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesi… Çocukluk aşkı Dilek'le bir gün buluşma hayali kuran Taner'in kuzenleriyle yaptığı müthiş icat… Düğüncüleri, ağıtçıları, gelenekleri, tüm samimiyetiyle Anadolu insanı anlatıyor.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gönül Dağı Televizyon Dizi Gündem Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title