Haberler

Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 19. Bölüm tek parça HD izle 18 Mayıs Cuma!

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ı buluşturan yeni dizisi 'Gaddar'ın afişi yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek dizi ilk tanıtımıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti. Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 18. Bölüm tek parça HD izle 31 Mayıs Cuma!

Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Gaddar dizisi, Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor. Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 19. Bölüm tek parça HD izle 31 Mayıs Cuma!

GADDAR KONUSU NE?

Çağatay Ulusoy'u uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına döndüren ve geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımıyla büyük beğeni toplayan Gaddar dizisi, Dağhan'ın bir anda tepetaklak olan hayatının içinde gaddara dönüşüm hikayesini konu alıyor.

GADDAR OYUNCULARI

çok yakında seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak'ın yer aldığı Erdal Özyağcılar, Laçin Ceylan, Hakan Salınmış, Müge Bayramoğlu, Deniz Özerman, Neslihan Yeldan, Fatih Berk Şahin, Aytek Şayan, Musab Ekici ve Uğur Yıldıran gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin afişi yayınlandı. Senaryosunu Hürer Ebeoğlu'nun kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla merakla bekleniyor.

GADDAR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dağhan yeni hedefinin Enver olduğunu öğrenince bu işten sıyrılmanın bir yolunu arar. Bir çözüm bulması için Müdür'ü sıkıştırır. Müdür'le Dağhan iş birliği yapar ve Şirket onların peşine düşmeden onlar Şirket'e ulaşmaya çalışır. Olanları öğrenen Enver'in babasına olan nefreti önünü alamayacağı kadar büyür. Babasıyla yüzleşmeye ve ölmeden önce onu öldürmeye kararlıdır.

Müdür ve Kurt Şirket'le anlaşmaya varmak için aralık bir kapı bulur ve bunun için Leylâ'dan yardım alarak ellerine bir koz geçirmeye çalışır. Dağhan Leylâ'nın böyle tehlikeli bir olaya girmesine kesinlikle karşı çıkar. Leylâ ise onlara yardım etmek isterken yeniden tehlikeli bir oyunun içine düşer. Bu sırada Enver ve Dağhan ortalarda gözükmemek için herkesle vedalaşıp bir süre kaybolmayı düşünür fakat Yağmur'un sancıları tutunca hastaneye gitmek zorunda kalırlar. Dağhan ve Enver bu mesele yüzünden Şirket için açık hedef haline gelir. Şirket'in adamlarından kaçarken hem kendi hayatlarını hem de Yağmur'un hayatını tehlikeye sokarlar.

Dağhan bebek meselesi için Aydan'la yeniden konuşmak ister ancak Dağhan'ın başında yeni bir belanın olması Aydan'ın kafasını daha da çok karıştırır. Oya, Aydan'ı hem Dağhan'dan hem de bebekten kurtarmak için elinden geleni yapmaya devam eder.

Aydan'ın bebekten vazgeçeceğini düşünen Dağhan, Mesut'la birlikte ona engel olmak için yetişmeye çalışır. Bu olayla Dağhan, Aydan ve Mesut'un artık Şirket'in tetikçilerinden kaçacak yerleri kalmaz.

GADDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Korkut'un ölümünden sonra Dağhan kendini çok yorgun ve çaresiz hissettiği için Leylâ'nın yanında teselli arar. Leylâ ve Dağhan'ın iletişiminin devam ettiğini anlayan Aydan, Oya'nın ısrarlarına karşı koymayı bırakıp yeni biriyle görüşmeye karar verir.

Rüzgâr babasının intikamı alındığı için rahatlar. Bu olay sayesinde Rüzgâr'ın içinde saklı kalan intikam alma duygusu yeniden doğar. Dağhan askerdeyken Rüzgâr, sevdiği kızın hayatını karartan bir olay yaşamıştır. Bunun sorumlusunu yeniden bulmak, intikamını alabilmek için Enver'den yardım alır ve harekete geçer. Mesut vasıtasıyla adamın peşine düşer fakat Mesut içindeki bulundukları durumdan şüphelenmeye başlar. Rüzgar'ın çıktığı bu macera onun başına büyük belalar açar. Karşısına çıktığı adam ondan daha tehlikelidir. Ölümle burun buruna gelen Rüzgar'ın yaşadıkları ve Fatma'nın bu olay yüzünden Dağhan'ı suçlaması Dağhan'ı perişan eder. Dağhan, Rüzgar'ın sitemlerinden sonra aralarındaki abi-kardeş bağının eksildiği gerçeği ile yüzleşir, hem bunu telafi edebilmek için çabalar hem de Rüzgar'a yapılanların bedelini ödetmek ister.

Müdür, Nilüfer ile aralarındaki bağı güçlendirmek için çabalarken Nilüfer'in ona olan nefreti sürmektedir. Ekber Nilüfer'i bulabilmek ve Müdür'ün canını yakmak için uğraşmaya devam devam eder. Ekber'in Korkut'a yaptığı yardımlar Müdür ve Ekber'in arasındaki gerginliği giderek yükseltir. Müdür, Nilüfer'i yurt dışına göndermek için hazırlıklara başlar fakat bu sırada onu saklayabileceği güvenilir bir yere ihtiyacı vardır. Bu sebeple yeniden Leylâ'nın kapısını çalar. Yaşanılanlardan sonra Müdür ve Dağhan oklarını Ekber'e çevirirler, onu öldürebilmek için plan yaparlar. Rüzgar'ın başına gelenlerin bedelini ödetmek isterken aynı zamanda Ekber'e de bu olay üzerinden zarar verebilecekler bir fırsat doğar. Bu sırada Ekber de tüm güçlerini kullanıp, Enver ve Dağhan'ı içinden çıkılması zor bir yola sokmak üzere Şirket'ten destek alır.

GADDAR CANLI İZLEME LİNKİ VAR MI?

Gaddar dizisinin FOX TV platformlarından izleyebilirsiniz.

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sümeyye Aydoğan Sümeyye Aydoğan Çağatay Ulusoy Çağatay Ulusoy Onur Saylak Onur Saylak Gaddar Fox Tv Gaddar Fox Tv Gaddar Dizi Dizi Fox Fox Televizyon Gündem Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Taksiciden aracına aldığı 3 genç kıza ahlaksız teklif! O anlar kamerada

Taksiciden aracına aldığı 3 genç kıza ahlaksız teklif! O anlar kamerada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title