Haberler

Son Dakika! Yargıtay, Kadir Şeker'e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu

Güncelleme:

Son dakika! Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Konya'da kadına şiddeti önlemek isterken cinayet işleyen Kadir Şeker'e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını, daha çok indirim yapılması gerekçesiyle bozdu.

Kadir Şeker, 5 Şubat 2020'de merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi'ndeki parkta duyduğu tartışma sesleri üzerine bir kadının şiddet gördüğünü düşünmüş, çifti ayırmaya çalışmıştı. Bu sırada Özgür Duran'ın sözlü ve fiziki müdahalesiyle karşılaşan Kadir Şeker ile arasındaki boğuşma sırasında aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Duran, hastanede hayatını kaybetmişti.

12 YIL 6 AY HAPİS CEZASI VERİLMİŞTİ

Konya 3. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan Şeker'e, "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verilmiş, Şeker'in cezasını haksız tahrik nedeniyle 15 yıla, iyi hal indirimiyle de 12 yıl 6 aya düşürülmüştü.

YARGITAY KARARI BOZDU

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, Konya'da sevgilisini darbettiğini düşündüğü kişiyi engellemek isterken öldürdüğü gerekçesiyle Kadir Şeker'e verilen 12 yıl 6 ay hapis cezasını bozdu.

GEREKÇE, DAHA FAZLA İNDİRİM YAPILMASI

Kararda, Türk Ceza Kanunu'nun 29. maddesi uyarınca yapılan uygulama sırasında tahrikin derecesi ve yoğunluğu da gözetilerek azami hadde yakın bir indirimle cezanın belirlendiği, 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan Şeker hakkında daha fazla indirim yapılması gerekçesiyle bozulmasına karar verildiği belirtildi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Güncel

Kadir şeker Yargıtay Konya Güncel Haberler Son Dakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı!
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (7)

Burak Ergül:

Cumhurbaşkanlığı affı ile affedilmesi gerekir . Hapiste kaldığı süreler içinde aylık 20 bin liradan tazminat ödenmelidir . İyiliği bedeli kesinlikle böyle olmamalıydı

274
55
yanıtYanıtla
Fatih :

birini öldürmek iyilik mi oluyor artık?

yanıt3
yanıt14
baklavacı çeto :

pravo yargıç bey. geciken adalet adalet değildir sözü gerçerliliğini korusa da bu bozulma kararı bir nebze de olsa içimizi ısıtmıştır. umarım beraat eder en sonunda.

140
25
yanıtYanıtla
Papatya papatya:

Yazık oldu çocuğa .

83
18
yanıtYanıtla
Eray Içkaya:

İYİLİĞİN BEDELİ DEMİŞSİN DE KARDEŞ ORTADA BİR SUÇ VAR CEBİNDE KELEBEK TAŞIYAN BİR ADAM HERHANGİ BİR OLAYDA KULLANABİLİRDİ . yumruk ile öldürmüş olsa haklısın .

33
53
yanıtYanıtla
Hakan Arslanoglu:

Kadir şeker' in hayatını kurtardığı kadın hayatını yaşıyor Kadir' de cezasını çekiyor. Bu durumdan dolayı hiç bir karı koca kavgasının arasına girmem, şahit bile olmam...Görmedim, duymadım, bilmiyorum..

74
1
yanıtYanıtla
Muhasebeci Yılmaz:

İnşallah adalet sağlanır. Kadir Şeker kurtulur.

48
20
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title