Haberler

Özbekistan'da Altın Kalem Medya Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Özbekistan'da Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla düzenlenen 'Altın Kalem' medya ödülleri sahiplerini buldu. Özbekistan Gazeteciler Birliği tarafından düzenlenen yarışmada kurumsal baş ödülün yanı sıra radyo, televizyon, gazete ve internet gazeteciliği ile yabancı medya kuruluşu dallarında yılın en iyileri belirlendi.

Özbekistan'da Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla düzenlenen "Altın Kalem" medya ödülleri sahiplerini buldu.

Özbekistan Gazeteciler Birliği tarafından bu yıl 18'ncisi düzenlenen Altın Kalem yarışmasında kurumsal baş ödülün yanı sıra radyo, televizyon, gazete ve internet gazeteciliği ile yabancı medya kuruluşu dallarında yılın en iyileri belirlendi.

Özbekistan Gazetecileri Birliği Başkan Vekili Halmurad Salimov, törende yaptığı konuşmada, bu yılki yarışmaya ülkedeki yerli ve yabancı 400'den fazla gazetecinin 5 bine yakın materyalle katıldığını kaydetti.

Otomobil hediye edildi

Bu yılki kurumsal Altın Kalem Baş Ödülü'nü Uzreport Televizyonu ekibi alırken, ödül olarak otomobil hediye edildi.

Televizyonculuk dalında Sevimli Televizyonu muhabiri Elyar Goroğliyev, radyoculuk dalında Mahalle Radyosu muhabiri Umida Gaffarova, gazetecilik dalında Cedid gazetesi editörü Şayim Botayev, internet gazeteciliği dalında da Özbekistan Haber Ajansı editörü İkram Avvalbayev ödül kazandı. Bu kişilere para ödülü de takdim edildi.

Taşkent Büyükelçiliğinden Özbek gazeteciye ödül

Ülkedeki yabancı büyükelçilikler tarafından da yarışma kapsamında farklı ödüller verildi. Türkiye'nin Taşkent Büyükelçiliği, Özbekistan-Türkiye ilişkilerinin gelişimine katkıda bulunan Özbekistan Milli Haber Ajansı editörü Behruz Hudayberdiyev'e ödül verdi.

Hudayberdiyev, "Özbekistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin daha da geliştirilmesine katkı sağlayan en iyi basın mensubu" ödülüne layık görüldü. Özbek gazeteciye ödülünü Taşkent Büyükelçiliği İletişim Müşaviri Hamdi Turşucu takdim etti.

Özbekistan'da her sene mayıs ayında Dünya Basın Özgürlüğü Günü dolayısıyla Altın Kalem medya ödülleri veriliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Basın Özgürlüğü Günü Altın Kalem Özbekistan Radyo Uluslararası İlişkiler Medya Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

Çakallarla Dans 6 nerede, ne zaman çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! Kurban eti ile neler yapılabilir? Kurban eti ile yapılan en iyi yemek tarifleri İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Vizontele ne zaman, nerede çekildi? Vizontele filmi hangi il ve ilçede çekilmiştir? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title