Haberler

Birlikte binip sallandıkları hamak, iki kız kardeşin sonu oldu

Güncelleme:

ABD'de iki kız kardeş, tuğlaların arasına yerleştirilen hamağın iplerinin kopması sonucu molozların arasında kalarak feci şekilde can verdi.

ABD'nin Ohio eyaletinde 12 ve 14 yaşındaki iki kız kardeşin sallandıkları hamağın iplerinin bağlı olduğu duvarın yıkılması sonucu korkunç şekilde can verdi.

Korkunç olay Ohio eyaletinde meydana geldi. 9'uncu sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Scout ile 7'nci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Chasey Scaravilli'nin birlikte oturup sallandıkları hamağın ipleri koptu. İpin kopması sonucu hamağın bağlı olduğu duvar talihsiz kızların üzerine yıkıldı. Olayda molozların arasında kalan iki kardeş yaşamını yitirdi.

Birlikte sallandıkları hamak iki kız kardeşin sonu oldu

"BUNUN OLACAĞI AKLIMA GELMEZDİ"

Yaşadıklarını anlatan baba JJ Scaravilli, "Bunun olacağı aklıma gelmezdi. Olayda suçlu yok, ben de arka bahçede uyuyordum o sırada. Sesleri duyunca koştum ama iki kızım da molozların arasında kalmıştı. İtfaiye ve ambulanslar geldi ama onları kurtaramadık. Kızlarım cennette" açıklamasını yaptı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Korkunç kazanın ardından savcılık soruşturma başlattı. Aile yakınları, kızların hiçbir zaman ayrılmadıklarını, hep beraber oynadıklarını ve hamakta beraber uyumaktan hoşlandıklarını söyledi. Aile, kızların öldüğü yere iki ağaç dikti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Ohio Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? #128204 LGS yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık?
Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

500

Yorumlar (18)

abura:

tuuh tuğla kiremite bir şey oldu mu yenisi yaparsın çocuğu

4
90
yanıtYanıtla
Mahkeme:

Senin gibi yorum yapan milleti alenen kin ve nefrete teşvik eden insanları devlet tespit Edip cezalandırma sı lazım

yanıt27
yanıt4
HUNİLİ ADAM:

Hiç mi Allah korkusu yok lanet yaratık

yanıt22
yanıt4
Cennet Yolcuları...:

İkisi de vildan olmuş. Anne babasının dininin ne olduğu yada dinsiz olmaları farketmez. İkisi de daha çocuk. Zaten yüzlerine bakan temizliği masumluğu görür.

28
1
yanıtYanıtla
Coşkun:

Akil baliğ olmuşlardı hesap verirler olmamışlarsa ne cennete ne de cehenneme giderler

yanıt3
yanıt13
yazık:

yazık kızlarda güzelmiş tatlı kızlarmış

18
10
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ:

ABD li 12 ve 14 yaşındaki iki kız kardeş şimdi cennete gidecek mi? Akıl baliğ değil ne olacak? Müslüman da değiller. Hade bilin bakalım.

0
14
yanıtYanıtla
Ponçik:

inş

yanıt0
yanıt0
Gün gelir:

Kardeşim hiçmi ölüye saygı yok sende illa be yakınınmı ölmeli onları anlaman için. Belki onlar cennetlik böyle Müslümanı değip işkembeden konuşup cenneti garantiliyormusun. Ya 14 yaşındasın yada 14lüksün

yanıt3
yanıt1
Can:

Hangi dinden olurlarsa olsunlar,Allah Cennetine kabul edecektir.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title