Haberler

Molada kaçırdığı otobüse yetişmek isteyen çocuk, yoldan geçen araçların altında kalarak feci şekilde can verdi

Güncelleme:

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde mola sırasında kaçırdığı otobüse yetişmek için karayoluna çıkan 15 yaşındaki çocuk, seyir halindeki bir minibüsün çarpması sonucu yola savruldu. Ardından trafikteki diğer araçların üzerinden geçtiği çocuk olay yerinde yaşamını yitirdi.

Şeref Oruçgüney yönetimindeki 34 STT 96 plakalı yolcu otobüsü, yol üzerindeki bir tesiste mola verdi. Yolculardan Talha İğneci (15), molanın ardından hareket eden otobüsün arkasından koşmaya başladı. Tesisten uluslararası D-100 kara yoluna çıkan otobüs, kalan yolcuyu fark edip yol kenarına park etti. Yola çıkan İğneci'ye, Murat Altay yönetimindeki 34 ANJ 539 plakalı minibüs çarptı.

SEYİR HALİNDEKİ ARAÇLAR DA ÇARPTI

Çarpmanın etkisiyle yola düşen İğneci'ye seyir halindeki araçlar da çarptı. 15 yaşındaki Talha olay yerinde hayatını kaybederken son anları güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan uluslararası D-100 kara yolunda önlem alan İlçe Jandarma Komutanlığı ve Tosya Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri, trafik akışının tek şeritten ilerlemesini sağladı. Talha İğneci'nin cesedi, Tosya Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

3. Sayfa Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (71)

Mehmet:

Yolcusunu kontrol etmeden hareket eden otobüs firması suçlu

356
45
yanıtYanıtla
camış:

insan hayatına değer mi veriyorlar ki yolcusunu kontrol etsin. ne var yani gideceğin yere 15 dakika geç varırsın

yanıt5
yanıt0
Karayolcu:

Çocuğun ölümünden Otobüs personeli ve firma sorumludur o yaştaki çocuğa bileti satarken sorumluğunuda almıştır şimdi ayıkla pirincin taşını ....

294
26
yanıtYanıtla
Sinem:

Ailesi cocugu otobuse kadar getirip teslim etmisse o zaman cok suclular, o cocugun nereye gittigini bilmeleri lazimdi. Munibus soforu daha da suclu olumune sebep olan o. vicdansiz durmamis bile

yanıt2
yanıt0
Akdenizli:

otobüs personeli her yolcuyu bekleyecek olursa 8 saatlik yol 16 saat te ancak biter. Otobüs personeli mola için tesise girerken anons yapıyor mola süresini bildiriyor. peki yolcu ne yapıyor bildirilen süre dolmuş hala ortalıkta yok.

yanıt2
yanıt9
KARDELEN:

BU SEKTORU BU HALE GETIRENLER SORUMLU. . . . . MAVİDE YEİŞMİYOR ŞÖFÖRDE YETİŞMİYOR. . . . MAVININ SUÇU YOK. . . . . YUZDE YUZ OTOBUS ŞÖFÖRU SUÇLU. . . . . MAVINE SORACAK . . YOLCU TAMAMMI DİYE . . . TAMAM DEGILSE BEKLEYECEK. . . . . . . GERÇİ MOLA YERINDE SEVGİLİSİYLE KAÇAN YOLCULARDA VAR. . . . AMA BUNUN YAŞI KUÇUK . . . YAZIK OLDU. .

163
19
yanıtYanıtla
MUAViN OLMASIN SAKIN:

Mavi mavi masmavi derken. . . . Ibrahim Tatlises mi geldi aklina kardes?

yanıt13
yanıt18
Yok Yeşil:

Maviyle bozmuşsun kafayı. Şöförde mavide artık renk değiştirir

yanıt1
yanıt0
Ahmet:

Otobüs yolcu gelmeden hareket ettiren kaptanlar ve sayım yapmayan şoför sorumludur yazık cocuk panikle yola atlamış burda kaldım diye şirketine agır ceza verilmeli

112
8
yanıtYanıtla
Seren canj:

Otobüs firması suçlu ve 15 yaşındaki çocuk ailesi yokmu yanında vay cahiller sizi

yanıt22
yanıt3
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title