Haberler

Küçükçekmece'de 20 Saattir Yaşanan Elektrik Kesintisine Tepki

Güncelleme:

Küçükçekmece'de yaşanan 20 saatlik elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşlar BEDAŞ'a tepki gösterdi. Mahalle sakinleri, sık sık yaşanan elektrik kesintilerinin bir an önce çözülmesini istedi.

Küçükçekmece'de, 20 saattir yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşlar BEDAŞ'a tepki gösterdi. Sık sık elektrik kesintisi yaşadıklarını belirten mahalle sakinleri, sorunun bir an önce çözülmesini istedi.

Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Arif Hikmet Sokakta dün akşam saat 19.30 sıralarında elektrik kesintisi yaşandı. Sabah saatlerinden itibaren gelen ekiplerin çalışmasına rağmen sokakta elektriğin hala gelmediği görüldü. Yaklaşık 20 saattir sokakta yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle esnaf iş yapamaz hale geldi. Bazı vatandaşlar buzdolabındaki yiyecek ve içeceklerin bozulduğunu bazıları ise, elektrikli aletlerinin bozulduğunu söyledi. Mahallede sık sık elektrik kesintisini yaşadıklarını belirten esnaf ve vatandaşlar ise tepki gösterdi.

Mahalle sakini Orhan Özay, "İki gündür elektrik yok. Geliyorlar, yama yapıyorlar 3 gün sonra 5 gün sonra yine gidiyor. Arif Hikmet Sokakta her 10 günde bir elektrik kesintisi oluyor. Soruyoruz, arıyoruz ilgilenen yok. Dün bir yeri kazdılar hala bulamadılar. Şimdi başka yeri arıyorlar. Anlamıyor adamlar acemi hepsi, dün saat 19.30'dan beri elektrik yok" diye konuştu.

"Cep telefonlarımızın şarjı bitti, kimseyi de arayamıyoruz"

Yetkili bulamadıklarını belirten mahalle sakinlerinden Fikri Canik isimli vatandaş ise "Her sene her ay bu şekilde, yağmur yağsa böyle yağmasa böyle. Diyoruz ki hattı değiştirin bize, dilekçe verin diyorlar. Dilekçe veriyoruz, cevap yok. Gidiyoruz, gidiyoruz aynı şey, ne yapacağımızı biz de bilmiyoruz. Bu sokakta oturuyoruz, şu anda her şeyimiz bozuldu. Cep telefonlarımızın şarjı bitti, kimseyi de arayamıyoruz. Yaz kış her zaman böyle oluyor" ifadelerini kullandı.

"Esnafım sabahtan beri iş yapamadım"

Sabahtan beri iş yapamadığını söyleyen elektrik eşya tamir ustası Erkan Tuncer, "Dükkan sahibiyim, elektrikler devamlı gidiyor. Kepengi elimizle açıp kapatıyoruz. Bu sorun devamlı var ve kolay kolay çözülmedi. Elektrik işiyle uğraşıyorum, şu an müşterinin tamir edilecek televizyonlar var, 5-6 müşteri var devamlı arıyor ama çözüm bulamıyoruz. Bir gün yapıyorlar, iki gündür sıkıntı devam ediyor" dedi.

"BEDAŞ'ı aradık hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar"

Dolaptaki ürünlerinin bozulduğunu söyleyen ve bakkal işleten Murat Poyraz ise, "20 saatten beri elektrik yok, iki haftada bir aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Her yere yazdık, BEDAŞ'ı aradık hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Hep aynı elektrik yok. Dolaptaki ürünlerimiz bozuluyor. Jeneratör alsak yetiştiremiyoruz, evlerde elektrik yok. evde yaşayanlar için sıkıntılı, esnaf için sıkıntılı kepenk açamıyoruz. Bir çözüm bulunsun artık, bunu kaç kere söyledik. Ama hiçbir ilerleme kaydedemiyoruz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece İstanbul Enerji 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Vizontele filmi oyuncuları kim? Vizontele filmi konusu, oyuncuları ve Vizontele özeti! #128250 3 Haziran 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı!
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title