Haberler

Tanker sürücüsü, 9 kişinin can verdiği kazayı hastalığına bağladı

Güncelleme:

Gaziantep'te 9 kişinin can verdiği kazayla ilgili gözaltına alınan tanker sürücüsü, emniyetteki ifadesinde "Yola çıktıktan 5 dakika sonra gözlerimin karardığını hatırlıyorum. Ben tansiyon hastasıyım düzenli olarak ilaç kullanırım" sözleriyle kendini savundu.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin yolcu minibüsüne çarptığı ve 9 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kazanın ardından tanker sürücüsü Mehmet Göğüş'ün ifadesi ortaya çıktı. Göğüş, hızının 70-80 kilometre arasında olduğunu ve tansiyon hastası olduğunu ifade ederek gözlerinin karardığını söyledi.

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde beton tankerinin yolcu minibüsüne çarptığı ve 9 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı kazanın ardından her iki sürücünün ifadeleri ortaya çıktı. Tanker sürücüsü Mehmet Göğüş, hızının 70-80 kilometre arasında olduğunu belirtirken minibüs sürücüsü Latif Örs, "Kamyon o kadar hızlıydı ki lastikleri yerden kesilerek adeta uçarak bize doğru geliyordu" dedi.

Tanker sürücüsü, 9 kişinin can verdiği kazayı hastalığına bağladı

"TANSİYON HASTASIYIM, GÖZLERİM KARARDI"

Tanker sürücüsü Mehmet Göğüş, "Narlı ilçesinden Kalesan firmasına ait araçla firmaya ait beton maddesini yükleyerek İslahiye'de bulunan Güçlü beton firmasına saat 11.00 civarında boşalttıktan sonra Pazarcık ilçesine doğru giderken ne alkol kullandım ne de uykusuzdum. Yola çıktıktan 5 dakika sonra gözlerimin karardığını hatırlıyorum. Ben tansiyon hastasıyım düzenli olarak ilaç kullanırım. Kalp, şeker, tansiyon hastalıkları mevcuttur. Araçtaki hızım 70-80 kilometre arasındaydı. Rahatsızlandığımı düşünüyorum hiçbir şey hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Tanker sürücüsü, 9 kişinin can verdiği kazayı hastalığına bağladı

"KAMYON ADETA UÇARAK BİZE DOĞRU GELİYORDU"

Minibüs sürücüsü Latif Örs, "27 K 5127 Plakalı yolcu minibüsünde Hatay yolu istikametinde ilerlerken ağabey mevkiinde karşı şeritten hızla beton mikser aracının bize doğru yaklaşmakta olduğunu gördüm. Kamyonun hızı o kadar yüksekti ki lastiklerin yerden kesildiğini gördüm. Araç uçar vaziyette bize doğru geliyordu. Durumu fark eder etmez aracı sağa doğru kırdım. Kaçmaya çalıştım ancak kaçamadık. Trafik kurallarına uygun şekilde hareket ettim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gaziantep Tansiyon İslahiye 3.Sayfa Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (8)

Güven önemlş:

ağabeyi gözlerin kararıyorsa hem kendi canını hem başkalarının canını korumak için başka türlü düşünecen

189
1
yanıtYanıtla
SUNSET null:

kullandığın ilaç pudra şekeri (!) değilse, tansiyon ilacı 60 km hız ile o kazayı yaptırmaz

139
6
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bu kazanın gerçek nedeni ne bilmiyorum ama araç kullanırken tehlikeye neden olacak derecede kronik hastalığı olanların araç kullanması doğru değil

116
2
yanıtYanıtla
Özer Doğan:

Kusura bakma Hasta isen kendine güvenmiyorsan yola çıkmayacaksın Ömür Boyu sana az bilr

92
2
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bu tip araçların yolun en sağında gidip 50 km sürati gecmemeleri gerekir.. çünkü taşıdığı mal mayi şeklinde olup sabitleme imkanı yoktur..oynak ve hareketli olan bu mal ani hareket ve süratte aracın dengesini bozup kontrol edilmesini zira sokabilir.. kullananda mal olursa sonuç bu olur.. ölenlere Allah'tan rahmet..yakinlarinada sabırlar.

59
1
yanıtYanıtla
Aydoğan Kalyoncu:

Kaza herkesin başına gelebilir öncelikle geçmiş olsun Rabbim ölenlerin yakınlarına sabırlar versin Görüş mesafesini yokeden aşırı şürat yapıp ani trafik yoğunluğuna maruz kaldığında frene basan ve zincirleme kazalara sebeb olan en Sol şeritte görülen Minibüs kamyon tanker ve otobüslerin arkasındaki araçları kazaya maruz kalması durumunda tüm masrafı dahil ederek sol şeridi ihlal eden ağır vasıta sürücülerinin ehliyetleri süresiz ellerinden alınıp trafikten men edilmesi için meclisin karar çıkarması şart

32
2
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Ilac bagimlisi olanlarin Ehliyetlerine el koyulmali. Bu kadar basit ama kim uygulayacak?

13
0
yanıtYanıtla
Murat Vural:

9 kişinin ölmesine sebep olan bir katilin yaşaması hak değildir

9
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title