Haberler

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Güncelleme:

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde ev sahibiyle tartışan kiracı, dairenin doğal gaz vanasını açtı. Dairede biriken gaz nedeniyle apartmanda şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle dairenin kapı ve pencerelerin parçalandı, evdeki eşyalar ise sokağa fırladı. Diğer dairelerin de hasar gördüğü patlamada, evi patlatan kiracı ağır yaralandı.

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı Atakan Aksu, dairenin doğal gaz vanasını açtı. Sıkışan gaz nedeniyle meydana gelen patlamada Aksu yaralanırken, ev kullanılamaz hale geldi.

Olay, saat 16.30 sıralarında Nilüfer ilçesi Kayapa Mahallesi 199. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, ev sahibiyle bilinmeyen nedenle tartışan kiracı Atakan Aksu, 3 katlı binanın giriş katındaki dairenin doğal gaz vanasını açtı. Evde gaz sıkışması nedeniyle patlama meydana geldi.

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

EV HARABEYE DÖNDÜ

Kapı ve pencerelerin parçalandığı, eşyaların sokağa fırladığı patlama sonrası adrese çok sayıda, sağlık, itfaiye ve polis ekibi gönderildi.

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

KİRACININ HAYATİ TEHLİKESİ VAR

Yaralanan kiracı Aksu, ilk müdahalesinin ardından Şehir Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Nilüfer kiracı Bursa Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500

Yorumlar (63)

ŞAŞKIN:

Bir milyonluk evin bugünkü kirası 10 bin, bir yıl sonra min 15 bin... On yıl sonra min 100 bin. Kiracının 10 yıl boyunca ödediği kira yaklaşık 6 milyon. Hükümet ev fiyatının tamamını karşılayacak bir kredi imkanı verse hepimiz ev sahibi olur bu zulümden kurtuluruz. Bankalar bir milyonluk evi 10 yıl vadeyle daha ucuza mal ediyor.

602
62
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

kiraya artık aylık bi kaç bin zam yapıyorlar. böyle devam etmemeli

yanıt170
yanıt20
itunes para:

sen oyle diyorsun ben 2 1 sifir daireyi adanada 1400 milyona satamiyorum. kiraya verse 10 bine elini opene verir. 6-7 yilda amorti eder kendini. yarin krediler bi dusse fiyat 3 milyon

yanıt19
yanıt68
sade vatandaş:

ev sahipleri dairelerin tapusunu kiracıların üzerine yapsın sorun kendiliğnden çözülür

yanıt205
yanıt68
Hek Tor:

Bana bir milyonluk ev göster hemen alayım... Üç yıldır kirayı gıdım gıdım arttırarak 3000 Lirayı buldum, artık tak dedi ve onbeş olmalı ama onbin olsun dediğimde güle oynaya kabul ettiler vallaaa. Onarımıdır, vergisidir, tesisatıdır tuzu suyu falan derken elde birşey kalmıyor yoksa, hatta cepten yiyor.

yanıt40
yanıt36
Hek Tor:

@sade vatandaş... Aynen, bıktım artık satışa çıkartıyorum alır mısınız dediğimde almak istemediler.

yanıt27
yanıt2
Emin Dinc:

Reis senin dediğin gibi olmuyor.. Kafana göre zam yapamazsın, kiracıda vermek istemezse sorunlar büyür. Zaten her 2 taraf etik kurallara uymazsa bu tren yürümez.. Yani bu gün kira 10 bin ise, sözleşme 1 yıl sonra yenileniyor %25 zam yapılıyor sanırım, lakin askeri ücrete %50 zam yapılmış mesela. Kıssadan hisse 10 yıl otursa, aşırı derecede karlı oluyor. Yani çevremde de görüyorum uzun süre oturanları. Bana mantıklı gelmiyor evi kiraya vermek.

yanıt36
yanıt4
girilmez:

3 - 5 yıl önce krediler çok uygundu hatta bedavaydı enflasyonda gelince bedava oldu , şimdi kredi faiz fazla gibi ama düşerse ev fiyatları uçar şimdide almak mantıklı iyi araştır

yanıt9
yanıt1
Adem:

Kardeş hani diyorlardı ya "hayaldi gerçek oldu" gerçek oldu evet artık "hayal bile değil " demek gerçek. Ev almak,araba,beyaz eşya. Aman diyim bir elektronik eşyamız bozulursa ne yaparız der olduk.Billahi

yanıt16
yanıt0
heyyy:

Bir milyona anca garaj alınıyor evin değerine yerine göre de kira belirleniyor. Ödeyemiyorsa burada ev sahibinin suçu ne her çıkan kiracının ardından tadilat yapılıyor devlete ev sahibi gelir vergisi stopajını ödüyor.Yere asvalt yol vergisi çöp vergisi deprem sigortası. O evin geliri kadar da gideri var.Elbette evin değerinin altında kiracı istememesi eflasyona göre zam yapması da normal o zaman o semtte değil kesene uygun semtte oturacaksın. Evi patlatıp onca insanın evine zarar vermek nedir.

yanıt28
yanıt5
Tüm 63 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title