Haberler

Borç tartışmasında kurşun yağdırdı! Sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü

Güncelleme:

Antalya'da bir kişi, evinde misafir ettiği sevgililere verdiği borcu alamayınca çıkan tartışmada tabancayla vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili şüpheli sevgililer ve bir taksi sürücüsü gözaltına alındı.

Antalya'da arkadaşı Kadir İ.'ye ve onun sevgilisine 4 bin lira borç veren Alper Aldemir, borcu alamayınca kadının cüzdanına el koydu. Olayın ardından bir araya gelen taraflar arasında çıkan tartışmada Aldemir, arkadaşının sevgilisine tokat atınca Kadir İ. tarafından öldürüldü.

BORCUNU ÖDEYENE KADAR CÜZDANINA EL KOYDU

Olay, dün akşam 18.30 sıralarında Konyaaltı ilçesi Toros Mahallesi 801 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, aynı mahallede ikamet eden Alper Aldemir, bir hafta önce arkadaşı Kadir İ. ve kız arkadaşı Hatice Ç.'yi evinde bir gün ağırladı. Kendisinden 4 bin lira borç para isteyen Kadir İ.'ye parayı veren Aldemir, parayı alıp belirtilen süre içerisinde geri alamadı. Daha sonra tekrar bir araya gelen 3'lüden Aldemir, Hatice Ç.'nin cüzdanını alıp borçlarını ödediklerini zaman cüzdanını geri vereceğini söyledi ve mekandan ayrıldı.

KIZ ARKADAŞINA TOKAT ATILINCA SİLAHINI ATEŞLEDİ

Dün ise Kadir İ. ve Hatice Ç. Daha önceden tanıdıkları taksi sürücüsü M.T. ile birlikte cüzdanı almak için Aldemir'in evine gitti. Eve tek çıkan Hatice Ç., kapıda Alper Aldemir ile tartışmaya başladı. Aldemir yine iddiaya göre burada Hatice Ç.'ye tokat attı. Sesleri duyup taksiden inen erkek arkadaşı Kadir İ., elindeki tabanca ile Alper Aldemir'e doğru ateş edip karın bölgesinden vurdu. Aldemir kanlar içerisinde yere yığılırken, sevgili çift geldikleri taksiyle olay yerinden kaçtı.

Borç tartışmasında kurşun yağdırdı! Sevgilisine tokat atan arkadaşını öldürdü

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Aldemir, yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Öte yandan olay yerinde Aldemir'e ait bir adet tabanca da bulundu.

25 DAKİKADA YAKALANDILAR

Olayın hemen akabinde harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 25 dakika içerisinde şüpheli sevgililer Kadir İ. ve Hatice Ç. ile M.T.'yi Muratpaşa ilçesi Varlık Mahallesi'nde yakaladı. İkilinin üzerinden çıkan, olayda kullanıldığı düşünülen tabancaya el konuldu. Yapılan sorgulamada Kadir İ.'nin uyuşturucu ticareti, uyuşturucu imalatı yapmaktan, Hatice Ç.'nin ise farklı suçlardan çok sayıda suç kaydı bulunduğu öğrenilirken, şüpheli sevgililer ve taksi sürücüsü M.T. gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Misafir Antalya 3.Sayfa Güncel Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özer Uçuran Çiller'in cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özer Uçuran Çiller'in cenaze törenine katıldı

500

Yorumlar (10)

Ben bilmemm:

Şunu anlamıyorum. Herkesin elinde tabanca, pompalı. Bu kadar basit mi silah sahibi olmak. Kime baksam silahı var.

172
4
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Devlet ruhlatlı silahı vatandaş almasın diye ruhsat harç bedelini 54 bin lira yapınca millette gidiyor ruhsatsız tabanca alıyor... Sonrada kötü niyetli kişiler istediğini yaparken kendini koruma amacı olan vatandaş alamıyor

yanıt92
yanıt12
Güven önemlş:

silah her yerde herkeste var

yanıt24
yanıt4
BiZiM AiLe:

ölen sahışta yaşı büyük küçük çocuklarla niye arkadaşlık yapıyor.

59
7
yanıtYanıtla
Mengele:

Taze et her zaman iyidir

yanıt28
yanıt14
Hayri:

Gerçekten olayı damardan yakalamışssın harcanma ,kriminal büroya başvur değerlendirsinler

yanıt32
yanıt0
ışık ararat:

adam hem canından hem malında olmuş iyilikte mararaz doğar boşuna dememişler

48
1
yanıtYanıtla
Son Yörük:

Ben daha çok bu cocuklarin aileleri yokmu biri uyuşturucu ticaretinden dosyası var kızda öyle ortalarda yaşamış eğer çocuğunuzu bakamıcaksiniz eğitimdir iştir bir gelecek sağlamaya gücünüz yoksa cocuk yapmayın arkadaş bu millete zarar veriyorsunuz ortada büyüyen sahipsiz cocuklar herşeyi yapar. devlet 3 cocuk yapılmasını istiyor bu şekilde nesiller olcaksa hic olmasın.Cocuklariniza sahip çıkın evlenenlere devlet psikolog şartıda koysun psikologlar değerlendirsin bunlar evliliği hazır mi diye.

34
4
yanıtYanıtla
Doğruların Sayfası:

ortada başka bir iş var bence kadın ticareti gibi

33
4
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Borç para dostluğu bitirir.

33
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title